Selecteer een pagina

Inspirerende trends
en hippe merken

Bij Trends Jewels & Watches zijn we altijd op zoek naar de laatste trends en de mooiste merken van het moment. Want welke stijl jij ook hebt, wij willen jou inspireren!

Wij hebben horloges, armbanden, colliers, bedels en ringen in alle soorten en maten. Modebewust en eigentijds. Kom langs in onze inspirerende winkel aan de Nieuwestad in Leeuwarden. Wij zien je graag! En online vind je al deze prachtige sieraden en horloges in onze webshop www.ajuweliers.nl!

Eigen atelier

Trends Leeuwarden heeft een eigen atelier. En daar zijn wij heel trots op.

Eigen ontwerp

Misschien heb jij een prachtig sieraad in gedachten, wat je bij geen enkele juwelier kunt vinden. Maak dan een afspraak met onze goudsmid. Met jouw idee kan jij hem inspireren om een persoonlijk sieraad voor jou te vervaardigen. Exclusief en uniek, op maat gemaakt. Hij beschikt over de modernste apparatuur en is een bekwaam vakman. Zo leveren wij aan jou het allerbeste vakwerk. Wij gaan die uitdaging graag aan!

Reparatie en aanpassingen

In ons atelier worden niet alleen sieraden gemaakt, maar we repareren ook de sieraden die jij koestert, maar die helaas zijn beschadigd of niet meer passen. We doen dat in ons eigen atelier, zodat de lijnen kort zijn. Jouw geliefde sieraden hoeven niet te worden opgestuurd, maar blijven in ons pand. Zodat jij ze snel weer kunt gaan dragen.

Wil je meer weten?