Selecteer een pagina

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha is a way of life. Dit merk staat symbool voor bewust leven met liefde en vreugde in de hoofdrol. De sieraden van Buddha to Buddha zijn tijdloos en worden met de hand gemaakt op Bali in Indonesië. Alle armbanden, ringen, oorbellen en kettingen worden vervaardigd van duurzaam sterling zilver. Soms wordt het zilver gecombineerd met leer en edelstenen, en dat zorgt voor verrassende effecten! Buddha tot Buddha, dat is kwaliteit, en unisex , dus draagbaar voor iedereen. Zelf de nieuwste B2B sieraden proberen? Bezoek dan op 2 en 3 december ons Buddha to Buddha Holiday Event!

Ga naar Buddha to Buddha

Ti Sento

Ervaar de prachtige fashion sieraden van Ti Sento. Ontworpen in verfijnde vormen met de prachtigste kleuren staat dit merk symbool voor stijl en elegantie. De sieraden van Ti Sento zijn gemaakt van Sterling zilver en voorzien van een laagje Rhodium, zodat jouw sieraad blijft glanzen en niet verkleurt. Voor elk modeseizoen ontwerpt Ti Sento prachtige ringen, armbanden, hangers, colliers en oorhangers. En wil je een unieke Ti Sento? Met de prachtige bedels uit de Charming collectie maak jij je eigen unieke sieraad!

Ga naar Ti Sento

Michael Kors

De horloges van Michael Kors zijn sportief, luxe en stijlvol. Ontworpen vanuit een intrinsiek gevoel voor glamour met oog voor tijdloos chique. Dit solide merk heeft een geraffineerde maar toegankelijke stijl en is onmisbaar in een luxury lifestyle! De horloges zijn gemaakt van duurzaam edelstaal, en verkrijgbaar in prachtige tinten, met keus uit schitterende details in wijzerplaten en banden. Michael Kors: glamour en chique voor hem en haar.

Ga naar Michael Kors

Fossil

Fossil is vintage, blijdschap en verbondenheid. Geïnspireerd op oude waarden, en toch verrassend actueel. Fossil staat voor sieraden van hoge kwaliteit met een vriendelijke prijs. Horloges, ringen, kettingen, armbanden en oorbellen van staal en zilver met een opvallend design. Stoer voor mannen. Elegant voor dames. Dat is waar Fossil voor staat.

Ga naar Fossil

Heart to get

Heart to get is een uniek sieraden concept, ontworpen door Nederlandse designers en geïnspireerd op culturen en symboliek van over de hele wereld. Deze tijdloze sieraden staan symbool voor positieve energie en daarmee maak jij een persoonlijk statement! De Heart to Get sieraden zijn handgemaakt en verkrijgbaar in prachtige tinten: massief sterling zilver, verguld goud of rosé goud. Deze schitterende collectie kettingen, armbanden, ringen en oorbellen is ontworpen met hart voor jou!

Ga naar Heart to get